2006-08-20

Tomt

Konstaterade att jag är alldeles för trött för att få ihop något seriöst och ordentligt idag. Det får skjutas upp till imorgon. Trött, ont i huvudet, ont i halsen och lite annat smått och gott. Tråkigt har jag också. Sommarlov i all ära, men till slut blir det enformigt att bara dra runt och göra ingenting. Det var faktiskt riktigt trevligt att komma tillbaka i torsdags och få lite att göra. Okej, det enda vi gjorde var att få scheman och sånt, men det fanns ju folk att socialisera sig med. Måste se till att pallra mig till skolan imorgon också, ska försöka ta reda på vart på Borgis mitt individuella val ska vara, och lite sånt.

Ja, angående tomheten. Det känns verkligen tomt här i mitt lilla rum. Okej, det är inte litet. Men det lät bra att skriva så. Allt känns lite sådär lagom meningslöst. Försökte göra något ordentligt och pratade med mamma om Gbg-resan, men hon kommer verkligen aldrig fram till något. Snart åker jag dit själv. Lite svårt dock, jag har inte direkt råd med hotell.

Önskar jag hade någon att ringa, eller så. Men det finns inte direkt jag brukar ringa bara för att prata med längre. MSN och IRC är helt döda idag med, varför är alla så upptagna just idag?

Har fått hem min 'brudkista' idag. Eller åtminstone en kista där jag ska ha alla mina flytta-hemifrån-saker i. Finfint, nu slipper de ligga undanstoppade på en massa dammiga saker. Detta har jag fått ihop hittils:
  • 6st randiga glas med matchande tillbringare
  • 6st glas med Disney-motiv
  • 1 Tulipa-skål
  • En potatis/pasta-kastrull
  • Ett set med väldigt fina knivar
  • Ett set med bestick
  • Ett set med bestick med färgglada plastskaft
  • Två blåa koppar

Ja, förmodligen kommer listan utökas efter födelsedagen. Känns bra att ha liiite saker åtminstone. Sen har jag ju tv och lite sånt där på rummet som kommer få hänga med.

Nej, nu har jag lite brist på ämnen att skriva om. Jag skulle gärna skriva mer för att få tiden att gå, men jag orkar helt enkelt inte, sjukling som jag är.

0 kommentarer: