2006-11-19

Sammanställning

Har blivit dåligt med bloggande i helgen, har haft så fullt upp. Men här kommer ett sammandrag av helgens händelser:

Spelade nattinnebandy under fredagskvällen/natten. Blev livrädd när de första vi spelade mot var stora biffar till killar klädda i Bratz-klänningar. Vet inte om det var muskelmassan eller klädseln som skrämde mest. Kvällen kav mig ett upskrapat knä, träningsverk och ett sår på ena handen, men för en gång skull var idrott kul.

Var och hade Lucia-visning på ICA Maxi i Hemlingby. Vi tågade in med skyltar med våra nummer på, presenterade oss, sjöng en snutt och fick sedan i uppdrag att ta upp barn på scenen som skulle sjunga med oss. Barnen fick välja sång själva, och valet föll på Blinka Lilla Stjärna. Tjejen jag tog upp hade redan bestämt sig för att hon skulle bli lucia när hon blev stor.

Firade Therese som fyllde vuxen! Blev en hel massa singstar, och även om vissa av oss kände att vi var på mickarna lite väl mycket så var det skojigt. Fick också låna Singstar 80's av Therese, och det kommer jag att hårdköra idag.

Promenerade runt med Linnea på 'stan'. Vi tog den vanliga rundan via boulongern - sjukhuset - tolvfors - Eken - Borgis - centrum. Något i stil med det i alla fall. Vi hoppades på att se ett tåg eller en helikopter, men blev besvikna.

0 kommentarer: