2009-03-29

Det var den helgen det

Helgen har gått fort, som vanligt. Det verkar ha hänt väldigt mycket i andras liv, men inte i mitt. Vilket jag bara är glad över, skönt att allt bara flyter på! Fast det är lite tungt att så många av ens vänner mår dåligt.

Nu ligger jag på sängen och surfar lite medan Torbjörn sitter bredvid och spelar gitarr och övar inför sitt halvtimmesprogram han ska spela på måndag. Det jobbiga med att vi delar rum såhär är att jag inte kan spela när han spelar (blir lite rörigt då). Skulle ju kunna gå till mitt rum, men eftersom jag aldrig är där nuförtiden så har jag stängt av elementet för att vara lite miljövänlig. Så vill jag sitta därinne blir det kallt!

Idag är det söndag så det blir såklart pizzabak, mm!

Igår kväll var det ju Earth Hour och tanken var att alla skulle släcka lamporna en timme mellan halv nio och halv tio. Men här uppe på skolan var det bara två av husen som jag såg som verkade ha tagit det till sig. Själva skolbyggnaden lyste då klart, illa! Men Bohus fästning var bäcksvart, alltid något. Hörde på nyheterna imorse att en halv miljon hushåll medverkat. Lite mer än så trodde jag väl ändå att svenskarna kunde klara av... men många droppar små!

1 kommentarer:

Christin sa...

Hej hopp lille vän :D
Pizzabak låter inte fel, jag åt pizza igår ;) dock fick nån annan baka'n åt mej :P