2009-04-06

Lägenhetsdags

Förmiddagen har ägnats åt att lägga ut svarta dansmattor i gymnastiksalen på skolan inför våran föreställning som kommer utspela sig där. Kommer nog se riktigt bra ut bara vi svartlägger väggarna också!

Idag ska jag och Torbjörn åka in till lägenheten i stan och börja fixa lite smått. Vi har en massa saker som mest tar plats på Torbjörns rum just nu, så dem ska vi placera där istället. Jag skulle också gärna vilja se vilka av de fula möblerna som går att pressa in i källarförrådet. Som tur är finns några användbara möbler som köksbord och stolar och en bokhylla som vi kan använda, men det mesta är bara skräp. Hoppas verkligen att soffan går att få undan, för den är rätt äcklig med en massa fläckar. Annars kanske man iaf kan hoppas att det är en IKEA-soffa så man kan köpa en ny klädsel till den... Ska försöka ta lite bilder på lägenheten med min dåliga mobilkamera idag, så kanske ni som läser (vilka det nu är) kan få se hur den ser ut.

Solskenet kom tillbaka! Tog som vanligt en promenad innan frukost men idag var det extra härligt eftersom man knappt behövde ha jacka på sig - trots att klockan inte var mer än kvart över nio! Hoppas bara det inte är alltför mycket kallare när jag kommer uppåt landet på onsdag, har börjat vänja mig vid värmen.

1 kommentarer:

Anonym sa...

jag läser varje dag

//AD